Online werkplek | Uw ICT in de cloud

Dankzij onze Cloud-werkplek dienst is het aanschaffen van dure servers en diverse beveiligingsapparatuur niet meer nodig. Via uw computer, laptop, telefoon of tablet logt u gemakkelijk in op uw werkplek. 

Wat is de cloud?

De Cloud is één of zijn meerdere werkplekken die wij vanaf onze servers beschikbaar werken. Hierdoor is de aanschaf van dure computers en servers niet meer nodig. Laat uw medewerkers vanaf eigen hardware inloggen (BYOD). Wij verzorgen de veiligheid en garantie dat u 24×7 gebruik kunt maken van uw werkplek. 

Online Werkplek

39,- p.m.

Onbeperkt 24×7 remote of on-site support
Lokale en online backups
Ondersteuning op diverse CRM-pakketten
Gratis antivirus, PC Encryptie en firewall
Advies op locatie

Bekijk hier de voordelen van onze online werkplek:

Via ons eigen ticket systeem houden wij nieuwe tickets bij en kunnen onze klanten tickets aanmaken. Nieuwe tickets krijgen automatisch de hoogste prioriteit en lossen wij binnen SLA met u op:

Op uw werkplek installeren wij onze monitoringsoftware Pulseway. Hiermee is het voor ons mogelijk gemakkelijk wijzigingen door te voeren of incidenten te verhelpen. Indien de werkplek niet functioneert is ons team direct bezig uw probleem te verhelpen.

Biedt deze dienst een oplossing voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder. U kunt d.m.v. de volgende gegevens contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.